16 Δεκ 2009

High Tech δώρα για τις γιορτές

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και η πρωτοχρονιά και το Είναι-(Α)δύνατον παρουσιάζει μερικές ιδέες για high tech και μη δώρα και gadgets από τα 5 μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα(e-shops) της Ελλάδας!

Δεν είναι υποχρεωτικά προτάσεις αλλά ιδέες. Μπορείτε να ελέγξετε online ή ...offline τα χαρακτηριστικά και τις τιμές, αν σας βολεύει κλπ.

e-shop.gr



TV Tuner USB. Εξωτερική δέκτες επίγειας τηλεόρασης για τον υπολογιστή. Δεν μπλέκεστε με ανοίγματα κουτιών υπολογιστή, τοποθέτηση κάρτας κλπ. Τοποθετείται με USB. Προσοχή, υπάρχουν δέκτες μόνο για αναλογική τηλεόραση, που θα καταργηθεί σε μερικά χρόνια, και δέκτες που υποστηρίζουν και επίγεια ψηφιακά και αναλογικά κανάλια. Μερικά λένε ότι είναι HD ready, αλλά δεν ξέρω αν η Ελλάδα ειναι HD ready. Ορισμένα προσφέρουν και δυνατότητες επεξεργασίας και καταγραφής βίντεο. Τιμές από €27!


SONY OPTIARC BLU RAY BC-5600S SLIM COMBO SATA BULK. Απολαύστε Blu-Ray ταινίες και γράψτε τις σε DVD στον υπολογιστή σας. Συμβατά Πρότυπα: BD-ROM, BD-AV, DVD-ROM, DVD-Video, CD-DA, CD-ROM (XA), CD Extra, Video CD, Photo CD, CD Text.Τιμή  €159.


VERBATIM 500GB 2.5'' PORTABLE HARD DRIVE USB 2.0 SUNKISSED YELLOW. Εξωτερικός σκληρός δίσκος. Χωρητικότητα: 500GB. Τύπος Σύνδεσης: USB 2.0 / USB 1.1 compatible. 135mm x 85mm x 25mm. ιιμή €89.


SAMSUNG SPF-71ES 7'' DIGITAL PHOTO FRAME WHITE. Ηλεκτρονική κορνίζα για τις ψηφιακές σας φωτογραφίες. Ζωντανέψτε τις φωτογραφίες σας αντί να μένουν στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Τιμή €49.


DAEWOO SKYPE DECT HS315. Με το ασύρματο τηλέφωνο αυτό, μπορείτε να πραγματοποιήσετε συνηθισμένες τηλεφωνικές κλήσεις αλλά και ιντερνετικές κλήσεις με χρήση του λογισμικού Skype και των μονάδων SkypeOut. Τιμή €69.



you.gr



USB CUP WARMER+4PORT HUB. Ζεσταίνετε τον καφέ σας με τη βοήθεια του USB του computer. Τιμή €9,71.


USB ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟ.Εύκαμπτο, αδιάβροχο, φωτιζόμενο και απόλυτα ανθεκτικό. Τιμή €34,15.


USB INTERNET RADIO CHRONOS. Ραδιόφωνα FM στο pc σας. Τιμή €20,18.

plaisio.gr



HTC Diamond 2 Greek OS

Έξυπνο κινητό τηλέφωνο, αυτό μοντέλο της HTC ενσωματώνει WVGA οθόνη 3,2 ιντσών που σας προσφέρει την ιδανική multimedia εμπειρία σε μια κινητή συσκευή, και επαναστατική τεχνολογία αφής TouchFLO 3D. Χρησιμοποιεί τα νέα Windows Mobile 6.5 Professional--Ελληνικά. Τιμή €399.


Transcend V60 Flash USB Οrange (USB 2.0, 32GB). Flash USB. Ένας μικρός σκληρός δίσκος στην "τσέπη" σας. Τιμή €85,25



multirama.gr


MGE UPS Protection Box 5 Tel@ - καταστολέας υπέρτασης. Πρέπει να συνδέεται στο δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος με χρήση πρίζας ρεύματος με 2 Φάσεις + γείωση (2P+E). Είναι ιδανικό για προστασία των ηλεκτρονικών σας συσκευών από τις διακυμάνσεις του ηλεκτρικού ρεύματος. Τιμή €24,99.


Fellowes BritePad Football - Mouse pad. Σε "σχήμα" μπάλας ποδοσφαίρου(...2 διαστάσεων). Τιμή €6,9.

shop21.gr(Update 19/10: μόλις...ανέστειλε τη λειτουργία του--αναζητείστε αυτά τα προντα αλλού )



Sherton - DT200 (Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης).Αποτελεί την ιδανική λύση για τις καινούριες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Ως γνωστόν η αναλογική τηλεόραση όπως την ξέρουμε σήμερα θα καταργηθεί σε λίγα χρόνια. Οι κλασικοί δέκτες σας δεν θα πιάνουν τίποτα. Δυο οι λύσεις. Αγορά καινούριας ψηφιακής τηλεόρασης με ενσωματωμένη τη δυνατότητα λήψης επίγειων ψηφιακών τηλεοπτικών εκπομπών ή αγορά ενός "κουτιού" όπως αυτό για να εξακολουθήσετε να βλέπετε τηλεόραση στην παλιάς τεχνολογίας πλέον συσκευή σας. Τιμή  €59.



Ρόκι Νο 2 (Blue Ray) (1979) DVD της γνωστής ταινίας σε blue ray έκδοση. Τιμή €14,99.

.
licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 3.0 Greece License.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου