14 Σεπ 2011

Οι 50 καλύτερες ιστοσελίδες για το 2011 από το Time

Το περιοδικό Time δημοσίευσε τις 50 καλύτερες ιστοσελίδες για το 2011 κατά την κρίση του. Παρουσιάζουμε μερικά καλά site που μπορεί να ενδιαφέρουν και έλληνες χρήστες internet. Δίνουμε στο τέλος και το σύνδεσμο με τη full λίστα των top sites.


Internet map 1024
Internet Map


8tracks

Site μουσικής 8tracks. Ακούτε στη στιγμή με το play all για παράδειγμα χωρίς εγγραφή ή εγγράφεστε και φτιάχνετε τα δικά σας mix που διαλέγετε και πολλά άλλα. Internet radio το ονομάζουν, αλλά τον έλεγχο έχετε εσείς. Νόμιμη ιστοσελίδα είναι, διαβάστε όμως πρώτα τους όρους χρήσης!

Techmeme


Site τεχνολογίας το Techmeme με πολύ ενδιαφέροντα άρθρα από τεχνολογικά site και blog από όλο τον κόσμο.

Science Daily


Επιστημονικά νέα έχει η Science Daily. Θέματα για την υγεία, την οικολογία, την ενέργεια, άγρια ​​ζωή, υπολογιστές.

Evernote


Σην Evernote Αποθηκεύστε πράγματα, όπως σημειώσεις, εικόνες, αρχεία ήχου και άλλα αποσπάσματα πληροφοριών από τον browser σας. Υπάρχουν επίσης Evernote εφαρμογές για το iPhone, iPad, Android, Windows Phone και το webOS.

Google+


Το Google Plus μοιάζει λίγο με Facebook και Twitter. Έχετε κύκλους που τους ονομάζετε, πχ οικογένεια, φίλοι, γνωστοί. Και μοιράζετε περιεχόμενο ή δημόσια ή επιλέγοντας κάποια άτομα ή κύκλους. Έχει και το Google+ Hangouts που έγραψα, με χρήση βίντεος Youtube ή ομαδικό camera chat.

Storify


Το Storify είναι μια έξυπνη υπηρεσία που σας επιτρέπει να μαζέψετε σε μια σελίδα σχετιζόμενα tweets, TwitPics, ενημερώσεις Facebook, Flickr φωτογραφίες και άλλα στοιχεία. Μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας σχόλιο και να τη δημοσιεύσετε στο Web.

Retrocade


Στη Retrocade θα βρείτε δωρεάν παιχνίδια Flash με μια ιδιαιτερότητα. Θυμίζουν τα παιχνίδια της δεκαετίας του 80, τα "ηλεκτρονικά". Όταν κάνετε κλικ σε ένα παιχνίδι σας ανοίγει νεα σελίδα με διαφήμιση αλλά το παιχνίδι είναι έτοιμο να παιχτεί αν την κλείσετε πχ.

Επίσης, μιλώντας για παιχνίδια, να πω και για το διάσημο Pogo, ένα site με δωρεάν παιχνίδια έγραψα κι εγώ στο Sotostips.gr(δεν είναι στη λίστα).


Η πλήρης λίστα με τις 50 καλύτερες ιστοσελίδες για το 2011 από το Time







licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 3.0 Greece License

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου