Κοινωνική μάχη ενάντια στην οικονομική κρίση !

Από σήμερα αρχίζουμε μια νέα σειρά άρθρων! Ο οικονομικός πόλεμος που έχει αρχίσει εδώ και χρόνια ανάμεσα στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα τις τράπεζες και τα ισχυρά κράτη έχει σαν παράπλευρες και όχι μόνο απώλειες τους πολίτες όσων κρατών δεν μπορούν να αμυνθούν.

Εδώ στην Ελλάδα εδώ και χρόνια οι μισθοί , οι συντάξεις και γενικά όλα τα εισοδήματα ελεύθερων επαγγελματιών και εμπόρων έχουν συρρικνωθεί υπερβολικά. Ενώ οι φορολογίες κάθε είδους έμμεσες, άμεσες, κεφαλικοί φόροι, ακίνητων μικρών και μεγάλων, έχουν πολλαπλασιαστεί ενώ οι τιμές των προϊόντων είναι σταθερές.

Αυτοκτονίες ανθρώπων που χάνουν το σπίτι τους ή δε μπορούν να ταΐσουν τα παιδιά τους έχουν γίνει καθημερινότητα.
Κάθε φορά θα παρουσιάζουμε ένα κατάστημα, το οποίο το έχουμε ελέγξει προσωπικά ! Ο μόνος τρόπος για να πέσουν οι τιμές είναι να αγοράζουμε μόνο καλής ποιότητας φθηνά προϊόντα !

Αφού οι καταναλωτές δε μπορούν να ξυπνήσουν μόνοι τους θα πρέπει να αναλάβουμε εμείς την αφύπνιση τους.

Στο Παλαιό Φάληρο στην οδό Παρθενώνος 14 την Καθαρά Δευτέρα έκανε εγκαίνια ένας καινούργιος φούρνος η " Αρτοποιία ζαχαροπλαστική Ήπειρος" (τηλ. 2109815742)


. Εκτός από το ψωμί που έχει μόνο 50 λεπτά διαθέτει λαχταριστές πίτες (τυρόπιτες, σπανακόπιτες, λουκανικόπιτες, κασερόπιτες κτλ), σάντουιτς καθαρά καλής ποιότητας (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) γλυκά σε μεγάλη ποικιλία, βουτήματα, μέχρι και κουλούρια (σιμίτια) σάντουιτς με ζαμπόν τυρί κλπ.

Άλλες ενδεικτικές τιμές :  Ντόνατς με 60 λεπτά, το μικρό μπουκάλι νερό 35 λεπτά φραπεδάκι με 90 λεπτά κουλούρι 35 λεπτά και πολλά άλλα !
Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάλαμος: ένα βουνό ξεφυτρώνει μέσα απο το Ιόνιο πέλαγος

Τέλενδος - Άγνωστη Ελλάδα

Αττικό ζωολογικό πάρκο, χάρτης - πρόσβαση, πληροφορίες και βίντεος