29 Ιουλ 2013

Πόλεμος των Άστρων 7η ταινία

 Η 7η ταινία του Πολέμου των Άστρων 18 Δεκεμβρίου 2015 - Ο Πόλεμος των Άστρων: Επεισόδιο 7 - Η Δύναμη Ξυπνά σε σκηνοθεσία J. J. Abrams, τη μουσική της θα γράψει ο Τζον Γουίλιαμς.

Η ανακοίνωση έγινε στο Εσεν της Γερμανίας, στο πλαίσιο ενός τριήμερου εορτασμού με τίτλο Star Wars Celebration από την πρόεδρο της Lucasfilm, Κάθλιν Κένεντι, η οποία παρουσίασε στους φανς ένα βίντεο με τον Τζον Γουίλιαμς να επισημοποιεί τη συμμετοχή του και στον έβδομο Πόλεμο των Αστρων, έχοντας πριν υπογράψει τη μουσική και στις έξι ταινίες της σειράς.



25 Μαϊου του 1977 ήταν όταν παρακαλούσα τον πατέρα μου να με πάει να δω τον πόλεμο των άστρων, την ταινία του Τζώρτζ Λούκας. Από τη μέρα εκείνη και για δεκαετίες δημιουργήθηκε μια κουλτούρα επιστημονικής φαντασίας σε έφηβους και όχι μόνο όλου του κόσμου, η οποία πλαισιώθηκε με κόμικς, ηλεκτρονικά παιχνίδια, κούκλες, τηλεοπτικές σειρές κτλ.

Το σύμπαν του Πολέμου των Άστρων επίσημα έχει τεράστιο χρονολογικό εύρος, από το 5000 ΠΜΓ (Πριν τη Μάχη του Γιάβιν) μέχρι και το 100ΜΜΓ (Μετά τη Μάχη του Γιάβιν. Η ιστορία της οικογένειας Σκαϊγουόκερ, που ήταν ιππότες τζεντάϊ, με τον πρώτο τον Άνακιν να μετατρέπεται στον κακό Νταρθ Βέιντερ. Τα ρομπότ Αρ-του (R2) και Σι-θριπιο  (C3PO).

Αρχικά ο Λούκας είχε γράψει ένα σενάριο το οποίο σκεφτόταν να το κάνει 9 ταινίες, τελικά όμως κατάφερε να φτιάξει 6.

Οι πρώτες 3 ήταν τα επεισόδια 4-5-6, η πρώτη τριλογία, Μια νέα Ελπίδα - η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται - Η επιστροφή των Τζενταϊ.

και μετά γύρισε την αρχή τα 1-2-3, τη δεύτερη τριλογία.  Η αόρατη απειλή - Η επίθεση των κλώνων - Η επίθεση των Σιθ.

Μπορείτε να παίξετε online ένα πάζλ.
STAR WARS online games  Puzzle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου