8 Νοε 2014

HORATORIO ΣΕ RE MIZERO, από το Τζίμη Πανούση

Ο Τζιμάκος έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα της υγείας του επανήλθε δριμύτερος. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παρουσιάζει ένα εκπληκτικό πρόγραμμα με τίτλο " HORATORIO ΣΕ RE MIZERO ", η καλύτερη ίσως πρόζα που έχει παρουσιάσει στη τεράστια και μακροχρόνια καριέρα του.



 Στο Club Guantanamo στην Ακτή Πειραιώς 178, ο Τζίμης Πανούσης σχολιάζει την επικαιρότητα με το γνωστό γεμάτο αθυροστομίες τρόπο του. Οι ανασκαφές στην Αμφίπολη με την αρχαιολόγο μεταμφιεσμένη σε βαμπίρ που προσπαθεί να δαγκώσει μια καρυάτιδα, έχουν ένα από τους πρώτους ρόλους στη παράσταση. Η πολιτική των μνημονίων και όχι μόνο σχολιάζονται ποικιλοτρόπως.



Τραγουδώντας τα "καγκέλια" σε στυλ όπερας,  προσπαθεί να προωθήσει το νέο του βιβλίο. Ελληνικό 'οπως και όλα, η γλώσσα, η επιστήμες, ακόμα και τα παπάκια μπάνιου όλα είναι Ελληνικά.

Δείτε μερικά βίντεο από το φετινό πρόγραμμα:



Ο Τζίμης Πανούσης έχει στο ενεργητικό του  35 χρόνια στο σανίδι,  καθώς όμως και εκατοντάδες μηνύσεις τις οποίες έχει δεχθεί για τις παραστάσεις του που πάντοτε προκαλούσαν και ακόμα προκαλούν. Ποιός θα ξεχάσει τη διαμάχη του με τον ανεκδιήγητο Νταλάρα που όταν του είπαν οι δημοσιογράφοι πως ο αντίδικος του δήλωσε πως κάθε φορά που αναφέρει το όνομα του θα πληρώνει ένα εκατομμύριο δραχμές είπε: "μου περισσεύουν τρία εκατομμύρια, Νταλάρας, Νταλάρας, Νταλάρας".



 Διαβάστε και το μήνυμα του καλλιτέχνη για τις φετινές παραστάσεις:

 Σύντροφοι καταναλωτές, από το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 και για 10 μόνο παραστάσεις, ο συμπαγής καλλιτέχνης Τζίμης Πανούσης θα παρουσιάσει το Χωρατόριο 3 (Horatorio) σε Ρε Μίζερο στο Guantanamo Club στην Ακτή Πειραιώς 178.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο όρθιος κωμικός με τις ειδικές ατάκες, σ' ένα οργανωμένο παραλήρημα με σεξιστικά αστεία και αντικομματικές εμμονές, μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας αναμορφώσει με ρατσιστικά νομοσχέδια πολιτικού ορθολογισμού.

Είμαστε όλοι άνεργοι, άνευροι και παραδομένοι στον ψηφιακό μεσαίωνα! Ελάτε να ενώσουμε τη θλίψη μας και να την κάνουμε αμήχανο γέλιο..

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

"Τζίμης Πανούσης".


Το χώρο του Γκουαντάναμο κλάμπ στολίζουν αφίσες των Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα, που φορούν τις χαρακτηριστικές   πορτοκαλί φόρμες των κρατουμένων της γνωστής φυλακής τρομοκρατών, στο λαιμό τους υπάρχει περασμένη μια θηλιά κρεμάλας και γύρω τους αγκαθωτό συρματόπλεγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου