7 Μαρ 2009

Η ώρα της γης 2

Το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι κάτι που θα έπρεπε να μας απασχολεί όλους.
Οι πάγοι στο Βόρειο παγωμένο ωκεανό λιώνουν μέρα με τη μέρα και η στάθμη της θάλασσας
ανεβαίνει. Σε μερικές δεκαετίες πολλές παραθαλάσσιες περιοχές θα έχουν σκεπαστεί από τη θάλασσα.
Εκατομμύρια κόσμος θα μείνει άστεγος ολόκληρες πόλεις θα εξαφανιστούν.
Τα αποθέματα πόσιμου νερού θα μειωθούν δραματικά. Εκατομμύρια ανθρώπων σε Αφρική και Ασία θα υποφέρουν από την έλλειψη νερού

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ενός διεθνούς συμποσίου που είχε γίνει στης Βρυξέλλες μία από της βασικές αιτίες είναι ότι τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα έχουν φτάσει στις υψηλότερες τιμές των τελευταίων 650.000 ετών.
Αυτό εγκλωβίζει τη θερμότητα στα κατώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας με αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας.
οι ανθρώπινες δραστηριότητες απελευθερώνουν 30 δισεκατομμύρια τόνους διοξείδιο του άνθρακα το χρόνο

Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνω κάτι αλλά εδώ θα κάνω μια εξαίρεση.
Η ώρα της γης είναι κάτι που πρέπει να το λέμε μέχρι να το ακούσει και ο τελευταίος Έλληνας. Στις 28 Μαρτίου ώρα 8.30, κλείστε τα φώτα.

Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι στη προσπάθεια αυτή, δεν φτάνει να κλείσει ο δήμαρχος τα φώτα της πλατείας Συντάγματος. Όλη η Αθήνα πρέπει να σκοτεινιάσει, όλη η Ελλάδα απαιτείτε να κλείσει τα φώτα. Γι αυτό το λόγο όλοι να το διαδώσουμε σε όσους πιο πολλούς μπορούμε.

Προωθήστε το όπου μπορείτε.

Αν η συμμετοχή είναι μεγάλη υπάρχει περίπτωση αυτοί που μπορούν να αλλάξουν τη συμπεριφορά του ανθρώπου προς τη φύση να μην σκεφτούν τις οικονομικές συνέπειες. Ο μόνος τους φόβος είναι μην επαναστατήσουν τα "πρόβατα"και φύγουν απ το "μαντρί", και αυτή η επανάσταση είναι εύκολη και αναίμακτη, κανένας "λύκος " δεν μπορεί να σε σταματήσει. Απλώς θα κλείσεις το διακόπτη για μία ώρα, μέσα στο σαλόνι του σπιτιού σου θα κάνεις και συ την επανάσταση σου και μπορείς να το κάνεις σίγουρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου