10 Οκτ 2011

Marvel comics, και πως να το προσθέσετε στον Chrome


Στο site της Marvel μπορείτε να δείτε δωρεάν comics. επεισόδια με κινούμενα σχέδια, των σειρών που γυρίστηκαν για την TV, (ένα επεισόδιο του Spiderman μπορείτε να το δείτε και εδώ, στο τέλος του άρθρου). Μπορείτε ακόμα να διαβάσετε εκατοντάδες comics, αρκετά από αυτά, online διαβάζονται δωρεάν.
Η Μάρβελ Κόμικς είναι η διασημότερη εκδοτική εταιρεία κόμικς στον κόσμο και η μεγαλύτερη των ΗΠΑ.

Τους διασημότερους χαρακτήρες κόμιξ δημιούργησε η Marvel comics. Το Σπάιντερμαν (Spider-man), τους X-Men, τους 4 Φανταστικούς (Fantastic 4), τον Χαλκ (Hulk), τον Iron Man, τον Κάπταιν Αμέρικα (Captain America), Black Panther, την Ηλέκτρα το Σίλβερ σέρφερ και πολλούς άλλους. Πολλές γενιές παιδιών μεγάλωσαν με αυτούς.

Η Μάρβελ ιδρύθηκε από τον εκδότη Μάρτιν Γκούντμαν το 1939 με το όνομα τότε Timely Comics, το πρώτο της κόμικς κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του ιδίου έτους, με τίτλο Marvel Comics. Στη δεκαετία του '50 άλλαξε το όνομά της σε Atlas Comics και τελικά στις αρχές της δεκαετίας του '60 πήρε το σημερινό της όνομα, προς τιμήν του πρώτου της περιοδικού που είχε βγάλει το 1939.

Το 1961 ήρθε η τεράστια επιτυχία με την δημιουργία από τους Σταν Λι και Τζακ Κίρμπι των "4 Φανταστικών", ακολούθησαν οι Κάπτεν Αμέρικα και Σπαϊντερ μαν.

O Spider man μάλιστα κυκλοφόρησε σε πολλές σειρές, Amazing Spider-man, Spectacular Spider-man, Ultimited, Adventures κτλ.

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν στο κοινό ρεαλιστικοί υπερήρωες με ανθρώπινα χαρακτηριστικά και προβλήματα με τους οποίους μπορούσε να ταυτιστεί και να κατανοήσει ο αναγνώστης

Στο Google Chrome υπάρχει εφαρμογή της Μάρβελ με το οποίο κατεβάζεις κόμικς τα οποία διαβάζονται με ένα ωραίο εξελιγμένο reader. Έχει αρκετά τεύχη free. Δείτε:

Που θα βρείτε την εφαρμογή Chrome Marvel Comics ... και πως θα το βάλετε στον Google Chrome

Τι είναι Webstore και εφαρμογες Chrome

Πηγαίνετε sto Chrome Webstore στην εφαρμογή "Marvel Comics" με τον περιηγητή Google Chrome και όντας συνδεδεμένοι στο λογαριασμό Google(gmail κλπ). Κλικ στο κουμπί "εγκατάσταση", install



Τώρα αν ανοίξετε νέα καρτέλα, tab, θα δείτε την εφαρμογή Marvel Comics και την εφαρμογή Chrome Webstore.



Στην παραπάνω φώτο το Marvel Comics είναι στη δεύτερη σειρά, και το Webstore στην πρώτη. Αν αναρωτιέστε, ναι, υπάρχει το Sotostips.gr sto Google Chrome Webstore.





Wikipedia
Το επίσημο site της Marvel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου