4 Ιουλ 2012

Η Ελλάδα ανθίζει - Greece In Bloom

Εδώ και καιρό όλα τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης μιλούν υποτιμητικά, ίσως και συκοφαντικά για την Ελλάδα. Σε μια προσπάθεια να αλλάξει αυτό το κλίμα ο πολυβραβευμένος, γνωστός Αυστριακός συγγραφέας και σκηνοθέτης, Φάμπιαν Έντερ δημιούργησε ένα ντοκυμαντέρ με τίτλο "Η Ελλάδα ανθίζει".

Μια ανοιξιάτικη Οδύσσεια χαρακτηρίζεται το φιλμ από τους συντελεστές του. Σε ένα ιστιοπλοϊκό ταξίδι διάρκειας ενός μήνα, από την Κρήτη προς τη Δυτική Ελλάδα, συνάντησαν και κατέγραψαν, μέσα από συνεντεύξεις, τις απόψεις δεκάδων απλών, καθημερινών, ανθρώπων, με ένα κοινό χαρακτηριστικό, νεαρή ηλικία και απόφαση να μην εγκαταλείψουν τον τόπο τους.

Σήμερα τετάρτη 4/7/2012 θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις δημόσιες τηλεοράσεις τριών γερμανόφωνων χωρών, Αυστρίας, Γερμανίας, Ελβετίας.


Στις 10 Ιουλίου το ντοκυμαντέρ θα παρουσιαστεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


Ο Έλληνας πρεσβευτής στην Αυστρία, Θεμιστοκλής Δημίδης, χθες το βράδυ, στο κτίριο της ελληνικής πρεσβείας στη Βιέννη, παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν των συντελεστών του φιλμ και των υποστηρικτών της ωραίας αυτής πρωτοβουλίας, παρουσία και του ελληνορθόδοξου μητροπολίτη Αυστρίας- έξαρχου Ουγγαρίας και Μεσευρώπης, Αρσένιου και εκπροσώπων της δημόσιας ζωής.

Η Ελλάδα ανθίζει - Greece In Bloom - Griechenland Bluht


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου