Η Ηχώ της Πόλης κυκλοφορεί στην Ελλάδα στα περίπτερα

Αν θυμάστε, το 2012 είχα γράψει για το Διαδικτυακό Ραδιόφωνο της Ομογένειας στην Πόλη. Έλεγα λοιπόν στο άρθρο μας ότι επισκεπτόμενοι τη σελίδα http://radio.ihotispolis.com/ μεταφερόμαστε στο  Ηχώ Radyo με τον περιηγητή σας αρχίζει να παίζει αυτόματα.. Eπίσης πηγαίνοντας στο Tunein κατεβάζετε την εφαρμογή Tunein για
  1. android
  2.  iTunes
  3.  windows 
Η διεύθυνση του Ηχώ στο Tunein είναι http://tunein.com/radio/IHO-TIS-POLIS-s16535Στο Tunein μπορεί ο καθένας να παρακολουθεί όσα ραδιόφωνα θέλει παγκοσμίως, αρκεί να είναι προσβάσιμα. υπάεχει και firefox app tunein. 


Τα ευχάριστα νέα, που είδαμε στο facebook λένε ότι πλέον  το πρώτο τεύχος της εφημερίδας "ΗΧΩ" κυκλοφορεί πανελλαδικά σε όλα τα περίπτερα της χώρας μας. Από σήμερα 1η Ιουνίου και κάθε πρώτη ημέρα του μήνα, η ιστορική εφημερίδα, σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας με, όπως τονίζουν, αποκλειστικά ρεπορτάζ για όλα τα γεγονότα σε Ελλάδα και Τουρκία, συνεντεύξεις "και μια φρέσκια ματιά στην ενημέρωση".Χαρακτηρηστικά αναφέρουν:
"Γίνετε Συνδρομητές Μάνο Με 26 Ευρω Ετησιως, Για Να Ερχεται Η Ηχω Κάθε Μήνα Στο Σπιτι Σας Πριν Κυκλοφορήσει Στα Περίπτερα."

"Για Εγγραφη Συνδρομητων
Στειλτε Την Ηλεκτρονικη Και Φυσικη Σασ Διευθυνση Και Ενα Τηλεφωνο Επικοινωνιασ Στο: Ihotispolis@ihotispolis.com"
Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αττικό ζωολογικό πάρκο, χάρτης - πρόσβαση, πληροφορίες και βίντεος

GMail: Πως στέλνω φωτογραφίες/video με email

Αγκίστρι. update 2015