19 Μαρ 2013

To Milli Piyango(κρατικά λαχεία Τουρκίας) σε Intralot;

Intralot-logo
Η Ελληνική Intralot, μέσω του Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου, διευθύνοντα συμβούλου της  ανακοίνωσε ότι η εταιρία του θα συμμετάσχει με μια προσφορά στον αναμενόμενο διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση του Milli Piyango(κρατικά λαχεία Τουρκίας) σε συνεργασία με την τουρκική Τσουκούροβα Group(Çukurova Grubu).

Ο Αντωνόπουλος δήλωσε ότι "είμαστε ήδη συνέταιροι στην Inteltek με την Turkcell και με το Τσουκούροβα Γκρουπ στο Bilyoner(εννοώντας προφανώς ότι οι δουλειές της εταιρίας στη γείτονα πάνε καλά και θέλοντας να τονίσει την εμπειρία τους στην Αγορά αυτή).

Η Bilyoner Διαδραστικές Υπηρεσίες Α.Ε. διαθέτει Site στο internet "ως νόμιμος πράκτορας του Spor toto(τύπου Προ-Πο) Και Milli Piyango", όπου γίνονται μέλη(και παίζουν) πρόσωπα άνω τον 18 χρόνων.

Το Bilyoner.com διατείνεται ότι είναι η "πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών της Τουρκίας" και ξεκίνησε την επίσημη συνεργασία με το Spor Toto στις 26 Μαρτίου 2004 και με το Milli Piyango το 2006.

Η Intralot "συμμετέχει με 25%" στην εταιρία αυτή.



Η Inteltek, από την άλλη, που ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2001, συνεχίζει τις δραστηριότητες της ως κορυφαίος φορέας GSM της Τουρκίας του Ομίλου Turkcell, και σε συνεργασία με μια από τις κορυφαίες εταιρείες στα τυχερά παιχνίδια στην παγκόσμια αγορά , την Intralot.

Η εταιρία αυτή κατά δήλωση της εκμεταλλεύεται " την τεχνολογία και τεχνογνωσία της Intralot" μαζί με τη "δυναμική υποδομή της Turkcell στον τομέα GSM. Με λίγα λόγια έχει τα παιχνίδια τύπου Πάμε Στοίχημα...

Ο Αντωνόπουλος δήλωσε(περίπου) ότι, "εφόσον θα έχει παρθεί η επίσημη τελική απόφαση για τον διαγωνισμό, "θα χρειαστούμε και κάμποσους άλλους συνεταίρους μια και μιλάμε για τεράστια επένδυση".

Δήλωσε επίσης ότι πιστεύει ότι θα προχωρήσει ομαλά η συγκεκριμένη ιδιωτικοποίηση, αν και πριν λίγα χρόνια είχε γίνει ανάλογη προσπάθεια που δεν προχώρησε...Αναρωτήθηκε συγκεκριμένα "γιατί να μην ξεκινήσει η διαδικασία σύντομα μια που οι σύμβουλοι ήδη έχουν επιλεγεί".

Η Intralot έχει παρουσία σε 55 χώρες, μεταξύ των οποίων οι:

  • Intralot USA
  • Intralot Italia
  • Intralot Jamaica
  • κλπ

Υπενθυμίζεται ότι πραγματοποιήθηκε το Turkish - Greek Business Forum με τη συμμετοχή Σαμαρά με 10 υπουργούς του στις 4 Μαρτίου του 2013 στην Κωνσταντινούπολη. Φυσικά στη συνάντηση συμμετείχε κι ο Ερντογάν. Ο Αντωνης Σαμαρά δήλωσε τότε 'οτι "Είναι η τέλεια στιγμή για τη διμερή συνεργασία,"

"Πιστεύω ότι η κατάσταση στην Ελλάδα θα σταθεροποιηθεί σταδιακά. Από την άλλη πλευρά, η Τουρκία είναι στο μονοπάτι των εξελίξεων. Ως εκ τούτου, είναι η τέλεια στιγμή για τη διμερή συνεργασία"...

Τουρκo - ελληνικό Επιχειρηματικό Φόρουμ
Τουρκo - ελληνικό Επιχειρηματικό Φόρουμ

Από την 1η Μα'ου 2012 υπήρξαν δημοσιεύματα για το μέλλον της ιδιωτικοποίησης του Milli Piyango "σύμφωνα με το Αγγλικό ή Ελληνικό μοντέλο".





1 σχόλιο:

  1. Προτιμούν να κάνουν επενδύσεις στη Τουρκία οι Ελληνικές εταιρίες που υπάρχει σταθερό οικονομικό περιβάλλον και λογικό κράτος, αντίθετα με τη χώρα μας που ο κρατικός παραλογισμός και η γραφειοκρατία ανθούν ακόμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή