11 Ιουν 2010

Μπέκαμ - Η ζωή του σε κόμικ


Ο εκδοτικός οίκος Bluewater, στη βιογραφική σειρά κόμικς FAME κυκλοφόρησε τεύχος με τη ζωή του David Beckham.

Η παραμυθένια ζωή του δημοφιλέστερου ποδοσφαιριστή τις τελευταίας δεκαετίας έγινε κόμικ. Ο γάμος του με τη Βικτόρια από τα "spice girls", η μεγάλη του καριέρα στη Manchester United, η πρόκληση των ΗΠΑ και πολλά άλλα που ίσως δε γνωρίζουμε.

Σκιτσογράφος ο Pablo Martinena ενώ το σενάριο έγραψε ο Pete Rogers ο οποίος μίλησε για τη δουλειά του.

"Το να δουλεύεις το βιβλίο του Μπέκαμ είναι τελείως διαφορετικό από κάθε άλλο κόμικ που δούλεψα μέχρι σήμερα. Το να λες την αληθινή ιστορία κάποιου ήταν μεγάλη πρόκληση, και προσπάθησα να βρω όλους τους πιθανούς τρόπους ώστε να έχει ενδιαφέρον οπτικά κι όχι να είναι του στυλ "έκανε εκείνο, έκανε αυτό...

Μια από τις αιτίες που μου άρεσε τόσο πολύ να δουλεύω για αυτό το κόμικ ήταν και οι δικές μου αναμνήσεις. Θυμάμαι ένα από τα πρώτα κόμικ που διάβασα ήταν για το ποδόσφαιρο, έπερνα τεύχη όπως το Tiger, Roy of the Rovers, Football Picture Story Monthly αδιάκοπα.".

Από την ίδια σειρά κόμικ κυκλοφορούν οι βιογραφίες της "Lady Gaga" και του "Robert Pattison". Στο μέλλον θα ακολουθήσουν Barack Obama, Hillary Clinton, Barbara Walters, Princess Diana, Oprah Winfrey και πολλά άλλα.

Το κόμικ διατίθεται από την Amazon προς 3.99$



Bluewater.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου