27 Απρ 2011

"Snowtown": Η ιστορία του Ελληνοαυστραλού κανίβαλου!

Snowtown film
Ένα νέο θρίλερ, η ταινία Snowtown, από την Αυστραλία με την ιστορία του κανιβάλου και δολοφόνου κατά συρροή Ελληνοαυστραλού Spyridon Vlassakis θα είναι υποψήφιο για βραβείο Κάννες τον Μάιο.

Οι "Φόνοι Snowtown", όπως είναι γνωστοί στην ιστορία, είναι φόνοι 11 ατόμων(συν ένας μη επιβεβαιωμένος) στην Νότια Αυστραλία που διεπράχθησαν μεταξύ των ετών 1992-1999. Οι φόνοι έγιναν γνωστοί όταν τα υπολείματα των πτωμάτων βρέθηκαν μέσα σε 8 βαρέλια με οξύ το 1999 στην πόλη Snowtown 15 χιλιόμετρα από την Αδελαίδα.

Ο James Spyridon Vlassakis ήταν συνεργός(άλλων 6) στη δολοφονία αλλά και στον βασανισμό των θυμάτων. Η μάνα του ήξερε για τις δολοφονίες και μάλιστα "βοήθησε σε έναν από αυτούς" πέθανε από καρκίνο μετά τις συλλήψεις.

Βρέθηκαν τότε πολλά εργαλεία που οι μανιακοί χρησιμοποιούσαν στους βασανισμούς, μεταξύ αυτών και εργαλείο για ηλεκτροσόκ.

Ο Vlassakis εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Η ταινία Snowtown


Υπόθεση

Ο δεκαεξάχρονος Jamie ζει με τη μάνα του Elizabeth και τα δυο του αδέλφια σε φτωχογειτονιά. Ο Jamie αναζητά διέξοδο από τη βία και αθλιότητα που τον περιβάλλει. Η λύτρωση του έρχεται όταν γνωρίζει τον John. Ο John μπαίνει στον κύκλο της οικογένειας ως παράγοντας σταθερότητας. Ο john μεταμορφώνεται σε μέντορα του Jamie.

Όταν όμως άνθρωποι από το περιβάλλον του Jamie αρχίζουν και εξαφανίζονται, ο Jamie υποπτεύεται πλέον τον John. Και με το δίκιο του! Ο John, ο John Bunting, είναι ο πιο τρομερός κατά συρροήν δολοφόνος της Αυστραλίας...

Ιστοσελίδα ταινίας Snowtown

Παίζουν


Jamie LUCAS PITTAWA
Elizabeth LOUISE HARRIS
John DANIEL HENSHAL

Σκηνοθεσία

Justin Kurzel

Παραγωγοί

Anna McLeish
Sarah Shaw

Written by

Shaun Grant

Snowtown Trailer






licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 3.0 Greece License

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου